Reaktioner

Jeg holder til tider foredrag om talentopdagelse, personlig branding og gennemslagskraft. Og så indtager jeg rollen, som den alt(u)vidende coach –  såfremt nogen mener, at mine begrænsede evner kan bruges.

Her kan du læse mere om hvad de synes.

 • "Hold nu kæft hvor var det en fuldstændig vild oplevelse. Kulegysninger og gåsehud. Big time! Du er jo SÅ skarp og genial! Jeg troede simpelthen ikke der fandtes nogen, som kunne forstå mig på den måde, og samtidig kunne sætte ord på det! Jeg er uendelig taknemmelig!"

  Maluna Fabrin
  Maluna Fabrin
 • "Budskabet gav rigtig god mening for mig, og LIVE demonstrationerne med deltagere på scenen, hjalp mig til at mærke pointerne på egen krop. At jeg var så heldig at få lov at sidde i den varme stol én af gangene, gjorde bare udbyttet endnu stærkere for mig. Jeg synes, du var eminent til at formidle budskabet på en enkel måde, og så følte jeg mig tryg og godt tilpas i dit selskab."

  Tina Schjerling
  Tina Schjerling
 • "Jeg er mindblown over Jespers indføling og evne til at se og sætte ord på det, jeg ikke selv kunne. Alting bliver pludselig så enkelt, autentisk og ligetil! Hans enormt kvikke hjerne og multi-fintfølende intuition kører i top-speed og fanger alle de små detaljer, som jeg fuldstændig havde glemt!"

  Mathilda Yokelin
  Mathilda Yokelin Fotograf, Stylist & Blogger
 • "Hvis du trænger til et skud “jeg-kan-godt” og “jeg-gør-det-sgu”, så er Jesper S den helt rette "motivational speaker". Han kan på samme tid se gennem al tågen – og hjælpe én til at blive skarp på at formulere præcis HVAD der gør én speciel! Det, som har gjort den største forskel for mig er, at det er blevet så super enkelt! I stedet for at fokusere på mine kursusbeviser og laaange uddannelser, skal jeg (bare!) stå ved min originalitet, og det jeg er naturligt draget hen imod!"

  Mette Bo
 • "Historierne, der kastede lys på menneskers bevægelsesgrundlag for at starte deres projekt/virksomhed, fik mit hjerte til at smelte! Det der tilsløret facade filter forsvinder, og menneskers fordomme omkring diverse person- og jobtyper neutraliseres – lige så snart at vi tør være sårbare og fortælle vores personlige historie."

  Katja Jacobsen
 • "En engasjert og levende inspirator og lærer innenfor personlig branding og selvutvikling. Helhetlig tilnærming og filosofi. Virkelig rette mann om du vil være utradisjonell, jobbe med din passion og ikke bare starte noe du egentlig ikke gløder for."

  Maria-Bernadette Meyer
  Maria-Bernadette Meyer
 • "Du kunne se noget, jeg ikke selv kunne få øje på! Noget som har gjort, at jeg for første gang føler, at jeg virkelig kan eje mit “geni” nu. Endelig følger jeg, at jeg kan stå stærkt som den jeg er, og med de ting jeg kan. Du kan virkelig finde guldet i alt, hvad mennesker kan og er, og pakke det sammen på en genial måde, så det skaber maks værdi for os selv og andre!"

  Malouna Charlotte Meyer
  Malouna Charlotte Meyer
 • "Det var for mig en meget kærkommen reminder om, at jeg altid skal have hjertet med, ellers kan jeg lige så godt lade være. Jeg føler mig også styrket i, at lige præcis mine kompetencer ér værdifulde. Det var et ukompliceret, lidenskabeligt og nøjagtig tilpasset – med fokus på interaktion og udvikling af den enkelte deltager."

  Pernille Kouba
 • "Du er en inspiration for mig, i din måde at gå frem på, din ærlighed, dine værdier og din troværdighed. På mig virker du som om, du ér din viden og lever den selv. Det er ikke bare “hovedviden”, som du formidler fra din hukommelse. Du taler fra dit hjerte, om noget som du brænder for, af de rigtige grunde, nemlig kærligheden til dig selv og til andre. At du netop formår at leve af det, er en bivirkning, som understøtter dit budskab!"

  Karin B. Hansen
 • "Du gjorde mig virkelig bevidst om at gå efter det, jeg elsker allermest. Det er en kæmpe gave for mig at vide, at jeg ikke skal kæmpe og gøre al det, der giver mig ondt i maven"

  Ditte Magtengaard
  Ditte Magtengaard Kropsterapeut
 • "Jeg opdagede årsagen til, jeg har været bange for at træde frem og stå ved mig selv. Jeg opdagede også, hvor vigtige det er at handle efter “sommerfugle i maven”, fremfor angst, da angsten er et tegn på at jeg ikke er sikker nok. Så hvis mennesker vil forstå, hvad forudsætningen for at brænde igennem virkelig er, bør de skynde sig afsted på dette akademi!"

  Michelle Holst
 • "Det føles lige pludselig nemt! At få sat fokus på de områder, hvor jeg virkelig har brug for at arbejde med mig selv for at stå rent og kende min egen styrke. Jeg fik nogle suveræne værktøjer og arbejdsmetoder til at finde ind til kernen af mig selv og min business, så jeg kan formidle det på en klar, autentisk og simpel måde, så mine kunder slet ikke er i tvivl om, hvorfor jeg er den rette."

  Carina Højgaard
  Carina Højgaard
 • "Hvis du ønsker at få en forrygende dag med Jesper og få bevidsthed om hvilke elementer der er super vigtige at kende, hvis du vil skabe et liv og buisness med hjertet, så er det her sagen. Jesper walks his talk og underviser med skøn og skør energi krydret med personlige historier."

  Anja Møller Jensen
  Anja Møller Jensen
 • "Jespers energi, autenticitet og pointer når helt ned til bagerste række! Det rørte mig, at dét rum der blev skabt af hans uhøjtidelighed, fik samtlige skønne mennesker, der deltog, til at skrælle facaden af og fandt modet til at dele. Mig selv inklusiv. Hans måde at gøre det tydeligt og klart, at ens egen historie, bevæggrunde etc. er pejlemærker til at lære os, hvad vi skal dele med verden,og hvad vi er skabt for, giver så meget mening og et helt andet perspektiv at betragte min situation ud fra."  

  Signe Find
  Signe Find Sundhedscoach
 • "Du inspirer til, at man finder sin egen form og gør kommunikation til noget, der kommer fra hjertet. Og så har jeg stor respekt for din måde at formidle din viden på."

  Kristen Birkholm
  Kristen Birkholm
 • "Det er SPOT ON, dybt relevant og smittende. TAK, det er en vigtig forskel du gør, hvor du viser vejen for mennesker, i at gå deres egen vej. Opmuntrer og inspirerer os til at være os selv, større kan det ikke være – og du gør det godt."

  Cecilie Haldbo Gredal
  Cecilie Haldbo Gredal Coach & Facilitator
 • "Det nok er én af de vigtigste workshops jeg har deltaget i! Det er virkelig gået op for mig, hvor vigtigt det er at forstå sig selv og hvorfor jeg laver det jeg gør, for at få succes. Hvad enten det er i form af kunder, penge eller 'bare' personlig lykke!"

  Mette Hansen Foredragsholder
 • "Det var en meget anderledes og fed måde at arbejde med sig selv på, og genial måde at skabe sammenhold. Det vildeste for mig var, at høre folks historier og se et mønster i dem alle. Vi er alle mennesker og ikke en af os går fri for udfordringer. Jeg vil prøve meget mere at sætte pris på livets udfordringer. For det er jo der vi udvikler os og bliver unikke . Det er en helt vild fed følelse at have."

  Majken S. Clemensen
 • "Jeg tænkte at min historie var alt for kompliceret og svær at fortælle, og at hvis jeg fortalte den, ville det kun skade mig. Indtil jeg så begyndte at høre andres historie, og din måde at spille den tilbage til dem! Så fandt jeg ud af, at alle mennesker tror deres historie er kompliceret, men at du lynhurtigt formår at vikle den ud og gøre den til noget stærkt! Det er som om at et slør er taget væk fra mine øjne, og at jeg kan se det store billede meget mere tydeligt nu."

  Linda Andrews
  Linda Andrews Sanger & Vinder af X-Factor
 • "En gave for livet er, hvad det her var. At finde de (u)bevidste menneskelige gaver som jeg indeholder, og hvordan jeg kan give dem videre til mine børn, venner, familier, kunder og "verden". At finde ud af hvor vigtig jeg og mine erfaringer er for mig og andre. Det bliver klart hvor mange fantastiske erfaringer livet har givet os og der er brændstof og livgivende næring til andre."

  Zitta de Fries
  Zitta de Fries Koreograf & Underviser
 • "Hvis det var muligt, ville jeg hyre dig som min personlige fuldtidsmentor! Du har virkelig fået mig til at genoverveje hele mit liv, hvorfor jeg er den som jeg er og hvorfor jeg gør som jeg gør. At fortælle sin historie gav virkelig stor indsigt i ens eget liv og den mission jeg føler jeg er på - og så i et miljø, der var trygt og med dig som verdens bedste guide."

  Anders Jensen
  Anders Jensen Stifter af Greenspeak
 • "Oplevelserne med de mange personlige historier på scenen, var en uventet bonus, som jeg ikke forventede havde så stor en indvirkning på mig. Det sætter tyk streg under, hvor stærkt et virkemiddel det er, når vi tør fortælle og tro på den styrke vores historie har. Seminaret hjælper også mennesker med at finde frem til, hvordan deres liv, egne erfaringer og oplevelser kan revolutionere deres kommunikation med deres kunder eller kommende arbejdsgiver. At opleve hvordan hver enkelt historie jeg hørte gjorde mig istand til at forstå og relatere til personen, og hvorfor fortællerens budskab var unikt. Jeg fik i hvert enkelt tilfælde lyst til at deltage/købe produktet/ydelsen. Det var virkelig tankevækkende."

  Jesper Dalsgaard
  Jesper Dalsgaard Danseinstruktør & Professionel Danser
 • "Der var lutter skønne mennesker. Jesper var katalysator for at skabe, et tillidsfuldt og energifyldt rum, hvor der både var nærvær og gensidig respekt tilstede. Dèt faktum, at jeg har delt dele af min historie, med andre mennesker med samme agenda, har medvirket til, at jeg har dykket dybere ned i mine personlige motiver og intentioner - dette har medført, at mit budskab nu, står meget skarpere end tidligere."

  Gitte Frydensbjerg
  Gitte Frydensbjerg Clairvoyant & Healer
 • "Det du har gjort for os alle, og som har gjort den største forskel, er uden tvivl de personlige historiefortællinger. De var som magi. Det der skete i den enkelte, mens du tog dem blidt i hånden og førte dem på en rejse ind i sig selv, var overvældende og utroligt smukt. Jeg kunne se, hvordan mennesket foran dig, ikke bare gav sig hen til dig, men til sig selv. Lige der var magien. Din energi, den kærlighed du ser mennesker med, er fuldstændig ude af denne verden. "

  Louise Ilythia
  Louise Ilythia
 • "Din evne til at sætte lys på lige netop dét der trænger til at lyse i mennesker er virkelig unik! Særligt alle de små sessioner oppe i stolen rørte noget i mig. Alle historierne, og hvert menneske bag. Og så var det faktisk ret smukt at opleve dig, både blive rørt, men også at se klappen gå ned. Der ligger noget befriende i at intet og ingen er perfekt. Det elsker jeg. Du er virkelig eminent til at finde ind til den enkeltes unikhed. Det som gør os særlige. Via den historie vi hver især har, er der opstået gaver, som trænger til at blive delt med verden, så andre kan spejle sig i den, og blive inspireret til at opdage deres egen unikhed/gave."

  Malue Hjortemark
  Malue Hjortemark Butiksindehaver
Har du noget på hjerte?

Så send mig en besked