Selvglad

E-bog
17 Kapitler
100+ Kommentarer

FORMAT: E-bog KAPITLER: 17 KOMMENTARER: 100+

Indledning:

Hun var nyskilt, havde mistet sig selv (og sit job). Derfor planlagde hun nu at starte egen virksomhed. I virkeligheden ville hun bare gerne være glad igen og føle sig fri til at være sig selv.

Alt det anede jeg intet om, da jeg første gang så hende ved check-in skranken i lufthavnen, hvor hun også var på vej til Tyrkiet. Der ferieflirtede jeg bare lidt kækt med hende i køen, som jeg havde lært det af den lumre sydsjællandske ven, jeg rejste med.

Hun rejste med sine 3 små piger og lignede derfor en, der var fuldtidsbeskæftiget som mor. Derfor konkluderede jeg hurtigt, at der ikke var noget at komme efter.

Alligevel blev hun ved med at dukke op alle steder, hvor jeg befandt mig. På rejsen. På hotellet. Ved poolen. Der var noget over hende, som hele tiden stjal min opmærksomhed. Derfor besluttede jeg mig for at finde ud af, hvad det handlede om. Nå ja, og om hun var single.

Det skulle vise sig at blive mere kompliceret end som så, når jeg nu gerne ville undgå at spørge hende direkte. Selvom svaret viste sig at være positivt, så resulterede det i en række uheldige (læs: pinlige!) episoder, der kom til at involvere en russisk Godmother og en virkelig indebrændt Bellboy.

Aftentilstand