Om Jesper Sylvester

Jeg hedder Jesper Sylvester

Jeg gør ting anderledes. Åbenbart.

Jeg får tit at vide, at jeg gør ting anderledes. Tænker anderledes. Arbejder anderledes. Lever anderledes. Det har jeg ikke altid gjort. Der var faktisk engang, hvor jeg var helt normal.

Hvad der har ændret sig, er en lang og temmelig kompliceret historie, fyldt med flere twist and turns end en Dan Brown roman. Kort sagt: Der er ikke en kort forklaring.

Derfor bruger jeg dette univers til at fortælle historier om min rejse, dele idéer og skabe events for mennesker som mig.

Ved siden af dette har jeg også mit “formelle” arbejde INFLUENCE Denmark, som er en virksomhed, jeg har skabt for at give mig friheden til at arbejde med mine talenter på den måde, der er rigtig for mig. 

  1. Jeg har besluttet mig for at lave en blog og jeg glæder mig til at komme igang. For at få en finger på pulsen, gik jeg ind på bloggersdelight for at få noget inspiration og her fandt jeg dig.. (Min opmuntring kommer nu) Hold kæ*t du skriver godt! Jeg har grint højt (på trods af jeg sidder alene hjemme) haft kuldegysninger og sug i maven – dét er stort en fredag eftermiddag!

    SÅ min pointe er, det er fedt at læse det du skriver, tak for din blog – du cool. Jeg har tror jeg kommer til at læse dine indlæg indimellem, for hvor er der få der skriver som du.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Jesper Sylvester

Feeling inspired? Make it last longer by downloading "Even though it's hard it's worth it" statement as a stylish background image for your phone.