Om Jesper Sylvester

Jeg hedder Jesper Sylvester

Det er mig

Her SKAL der stå et eller andet stort og labert, som understreger hvor genial JEG er.

Husk! Her skriver jeg 3-400 linjer om, hvor interessant jeg er, så folk får blæst bukserne af med det samme. Det er også her jeg pumper mig selv op med så meget varm luft, at mit hoved pludselig afbryder forbindelsen til kroppen og letter.

Hmm… Hvad skal jeg mere skrive.

Nå ja! Jeg kan jo også skrive hvor klog jeg er, og hvilken smart uddannelse jeg har taget. Ehm. Men jeg har jo ikke nogen smart uddannelse? Aha! Jeg skriver sgu da bare, at jeg har “en smart uddannelse”. Så må de selv gætte hvilken.

(Selvom min kommasætning 100% afslører, at det ikke er indenfor kommunikation!)

((Hvilket er paradoksalt, når alle siger jeg er god til det der med ord. Nå. Det er en anden snak.))

Så skal jeg huske at skrive, at dette er mit personlige univers, hvor jeg arbejder for at fylde mennesker op med raketbrændstof og selvtillid, så de flyver ud og bliver den første kvinde eller mand på deres måne. 

Som slutbemærkning kan jeg måske smide et link til min virksomhed, hvor jeg hjælper ildsjæle og virksomheder med at omdanne deres viden og læring til noget, som inspirerer mange flere.

For når alt kommer til alt, så er det jo det jeg lever for. At inspire.

  1. Jeg har besluttet mig for at lave en blog og jeg glæder mig til at komme igang. For at få en finger på pulsen, gik jeg ind på bloggersdelight for at få noget inspiration og her fandt jeg dig.. (Min opmuntring kommer nu) Hold kæ*t du skriver godt! Jeg har grint højt (på trods af jeg sidder alene hjemme) haft kuldegysninger og sug i maven – dét er stort en fredag eftermiddag!

    SÅ min pointe er, det er fedt at læse det du skriver, tak for din blog – du cool. Jeg har tror jeg kommer til at læse dine indlæg indimellem, for hvor er der få der skriver som du.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Jesper Sylvester

Feeling inspired? Make it last longer by downloading "Even though it's hard it's worth it" statement as a stylish background image for your phone.