Hej!

Jeg hedder Jesper og jeg er saft susme glad for at møde dig!

Jesper Sylvester

Jeg er Inspirator, Blogger, Forfatter, Passionist, Eventmager, Frihedsarkitetkt, Mulighedseksperimentør og Liværksætter. Nå ja, så er jeg i øvrigt også en bragende god Titelopdigter. 

Fra jeg står op til jeg går i seng er jeg optaget af, hvordan jeg kan bidrage til en gladere verden. En verden, hvor vi kultiverer menneskers medfødte talenter og personlighed, frem for at blive ved med at lave kedelige transparente duplikater. 

Jeg har interesseret mig for – og arbejdet med – mennesker hele mit liv, og i den proces opdaget, at alle mennesker har en helt unik opskrift de bærer rundt på. De fleste har bare enten valgt at holde den hemmelig eller simpelthen overset at de har den.

Derfor har jeg helliget mig til at minde dem om det. Hver uge. På en uhøjtidelig måde.

Min rejse har lært mig, at vedvarende glæde opstår når vi:

  • Føler vi kender os selv og er ikke bange for at stå ved den vi er
  • Føler vi bruger vores tid på noget meningsfuldt
  • Har friheden til at eksperimentere for at finde ud af hvad det er
  • Bruger mere tid sammen med mennesker vi holder af frem for bare at skrive med dem på Facebook
  • Er en del af et fællesskab af mennesker, som løfter os og tror på os
  • Kan se vi er med til at få noget til at vokse, som gavner andre end os selv

Derfor er alt hvad jeg investerer min tid i, noget som direkte eller indirekte har indflydelse på lige netop de områder.

INFLUENCE er min kreative og strategiske virksomhed, hvor jeg arbejder med (Personlig) Branding og Konceptudvikling. Siden 2008 har jeg arbejdet med hundredvis af passionerede individer og organisationer, som alle på hver deres måde, har forsøgt at skubbe den menneskelige evolution fremad. 

FREDAGSBAR FOR ILDSJÆLE er et landsdækkende initiativ jeg startede i 2015, fordi jeg gerne ville skabe en mulighed for passionister (som mig selv) at møde hinanden i den virkelige virkelighed og udveklse idéer, dele begejstring og få/give støtte. Vi har holdt 150+ fredagsbarer for 4.000+ mennesker.

DREAM LOUNGE er et event, en fest og et samlingskald, som så dagens lys for første gang i 2017 for 300+ mennesker. Det er mit forsøg på at genskabe den gode energi og fælleskabsfølelse der opstår, når musik, stemning, følelser, værdier og mennesker forenes i en euforisk glæde over livet og de forandringer vi er i gang med. Som mennesker, som samfund og som verden.

Har du noget på hjerte?

Så send mig en besked