MIAMI CHANCEN

★ ★ ★ ★ ★

“Vores all time yndlings kærlighedshistorie fra det virkelige liv!” – ALT for Damerne

En sand og ukedelig novelle om at tage chancer – også når man egentlig ikke tør.

(Paperback, Ebog)
59 anmeldelser

Bogen skildrer den usandsynlige ferieflirt, der udspillede sig på min ferie i Miami, hvor jeg delte udviklingen som dagbogsopslag på Facebook. Uden at vide den ville tiltrække så stor opmærksomhed, at flirten endte med at blive fulgt af en halv million mennesker, blev bragt af TV2, utallige Facebook fan pages og ALT for Damerne, hvor historien stadig er den mest læste. Nogensinde.

Historien er nu blevet omskrevet og udbygget for at skabe en sammenhængende læseoplevelse, og samtidig give dig alle de detaljer, som ikke kom med i mine opslag.

ADVARSEL: Omfattende brug af billedsprog og cliffhangere. Potentielt vanedannede, pulspåvirkende, humøropløftende, grinudbrydende, pandeklaskfremkaldende, indsigtsgivende og SUK aktiverende. Bivirkninger inkluderer sommerfugle i maven og ufrivillig trang til at begynde at løbe.

Paperback

ISBN: 978-87-997986-0-5
Sideantal: 140 sider
Leveringstid: 2-4 hverdage
Fragt: 35.-

E-bog

ISBN: 978-87-997986-1-2
Sideantal: 140 sider
Format: Epub

Showing 59 comments
 • Jeanett Jørgensen
  Svar

  Allerførste gang jeg læser en bog fra dig og jeg er solgt – fandt herind gennem FB – og bare ‘labbede’ Miamihistorien i mig! Håber virkelig at finde mere fra dig snart i boghandlen – må have mere – en forfatter der kan beskrive situationer og følelser så man selv kan mærke dem, det er unikt!

 • Mia Jensen
  Svar

  Har aldrig gidet læse en blog og aner ikke helt hvordan jeg kom ind på din, men jeg er nu blevet en blog læser…. Du skriver fantastisk medrivende, sjovt og dybt rørende ja alle de skrevne facetter er nået. Keep it comming.

 • Johan Lehmann
  Svar

  Tak for en forrygende historie! Go-go forfatter-vejen! Kan kun tilslutte mig resten af stemmerne herinde: let, flydende sprog, meget visualiserende og dragende, sin (relative!) simplicitet til trods. Keep doin’ what you’re doin’! 🙂

 • Kirsten Lindgreen
  Svar

  Du har den mest charmerende måde at formulere dig på…..!

 • Tine
  Svar

  Jeg er helt vild med din måde at skrive på. Det var ved et tilfælde at jeg faldt over din historie, og nu glæder jeg mig bare til at læse slutningen på hele din historie. Sikke en fantastisk måde du sætter ord på alle dine tanker og følelser…..og så humoristisk. Ja, du burde virkelig skrive en bog.

 • Mette Gundtoft
  Svar

  Og her ligger jeg kl 02.03 om natten efter at have ammet min datter, scroller som altid gennem facebook og bliver slugt af din historie. Kan da slet ikke vente på at få slutningen.
  Du har en fantastisk måde at fortælle på og vil, som de andre skriver, opfordre dig til at skrive en bog. Jeg er i hvert fald den første køber til den.

 • Tina Lykke
  Svar

  Du har fuldstændig ret. Her sidder jeg en kold,mørk og regnfuld fredag aften og er havnet helt ufrivilligt på din hjemmeside. Hvad skete der dog lige der 🙂 Blev total opslugt af din historie. Ikke bare historien men din måde at skrive på er helt fantastisk let og glad. Læser aldrig blogs men blev lige fanget. Glæder mig til at læse mere.

 • Lykke Busk
  Svar

  Du burde skrive flere bøger! De ville blive årets bestseller! Bøger med din utrolig dårlige, men herlige humor… Jeg elsker den!

 • Britt Egevold
  Svar

  Nød hvert et ord:-)

 • Linda Reitz Beck
  Svar

  Normalt er jeg ikke til bøger, men jeg må indrømme, at jeg blev fanget af din historie (som jeg ved et tilfælde faldt over på FB.) Og jeg glæder mig til og læse slutningen i morgen. Jeg ville elske at købe en bog mere fra dig – jeg er sikker på den vil fange mig, igen 🙂

 • Lis Kidmose
  Svar

  Hi hi hi, what a storyteller….

 • Maria Hilligsøe Heinig Stubberup
  Svar

  Playing right into where you know you will get us – looove:) og jeg/vi lapper det i os…og så siger de kvinder er komplicerede ?

 • Anne Kathrine
  Svar

  Hvis du skrev historien som en bog, vil det være en bog man læste igen og igen og igen, sammetider med at man ikke ville kunne lægge den fra sig. Godt skrevet. 🙂

 • Jette
  Svar

  Shit-shit-shit, jeg kan næsten ikke vente på det næste afsnit! Har det fandme som en teenager der vil se vampyrfilm!

 • Jette Melhede
  Svar

  Det er godt nok nervepirrende, du afbryder altid på de mest spændende steder 😀

 • Lone Søeballe
  Svar

  God historie. God humor. Venter spændt på det næste!

 • Birgitte Kirkeløkke
  Svar

  Glæder mig til at læse mere om dig og dine krøllede tanker

 • Jonas
  Svar

  Din fortælling er simpelthen helt fantastisk og din måde at beskrive på fangede mig med det samme. Ville elske at finde flere bøger fra dig i boghandlen. Super fed historie og tak for at dele den med os 😀

 • Helle Hermann
  Svar

  Som alle de andre kvinder, der kommenterer (evt læser) din historie……. er jeg total forelsket i det jeg læser – og i mere end en forstand. Også i min nye (gamle) kæreste (min første kæreste fra da jeg var 15 og nu er jeg 44). Det er så befriende at læse dine tanker om kærlighed og forelskelse som mand. I er jo lige så sindssyge som kvinder, når de er frustreret forelsket ha ha! Tak for små historier af stor betydning!

 • Dorte Andersen
  Svar

  Skøn historie. Bliv endelig ved med at skrive – det gør du super godt.

 • Anja Christensen
  Svar

  For dælen da! Har du overvejet om du er svaret på den mandlige udgave af det vi ynder at kalde “chicklit” som Sophie Kinsella, Jill Mansell, Keyes osv. Det kunne være forrygende at få flere af disse underholdende historier om livet set fra et mandligt synspunkt. Der er dømt hit litteratur siger jeg bare… altid med en dybere mening og perspektiv men serveret i humoristisk tone. Og du kære Jesper, du har det…keep going you are on your way …Please keep being brave enough to share!!!! 😉

 • June Ramsing
  Svar

  Du skriver vildt godt – ELSKER din humor…

 • Camilla
  Svar

  Tak for fantastisk læsning, man bliver fuldstændig draget, og smider alt man har i hænderne når et nyt kapitel bipper ind, selvom jeg normalt ellers er til krimier

 • Randi
  Svar

  Sad og bladrede igennem dagens Facebook, og faldt over artiklen fra Alt for damer. Læser historien, og tænker, at han er sgu for blød til mig. Jeg kan dog ikke helt glemme det, som jeg har læst, så næste aften finder jeg artiklen igen, og finder ud af – i samarbejde med min hjerne – at jeg skal læse hvad der ellers bliver skrevet. Efter at have læst de første par afsnit tænker jeg, åhh neeej, jeg magter ikke en historie om det der frem og tilbage – been there done that. Men, er dog alligevel nysgerrig nok til at læse det næste afsnit, og næste, og næste. Nu har jeg hver dag liiige inden jeg skulle ud af døren læst dagens afsnit, og nu kan jeg ikke få nok!

 • Rikke Ahrenst
  Svar

  For sulen da Jesper!! Skriv alle de historier du kan, vil, orker, gider, formår – jeg læser dem alle!
  Tak fordi du deler dit talent med os. Og tak for din entusiasme som spreder sig ud af dine mails. Det gør mig glad. Tommel-op og god weekend

 • Jannie Grauballe Ottsen
  Svar

  Super historie – du skriver fantastisk!

 • Camilla
  Svar

  Du skriver så fedt, bliv ved, jeg vil have mere… Er afhængig, det var det du ville og det du fik, fandme godt gået!

 • Fie Hartmann
  Svar

  Du skal blive ved med at skrive! Det er dagens højdepunkt når der kommer en mail med din historie i!

 • Line Marie
  Svar

  Tusind tak for en omgang inspirende læsning! Imponerende hvor livagtigt du formår at skrive og fortælle!

 • Louise Tørslev-Thomassen
  Svar

  Ærlig talt, så har “de der blogs” aldrig sagt mig noget! Jeg har altid tænkt: sikke noget popsmart pjat… Men så faldt jeg over din historie, og jeg blev bare nødt til at læse mere!

  Det har været det skønneste pusterum i en travl periode, og jeg glæder mig dagligt over updaten fra min nye “ven”. For du skriver så man føler, at du kun fortæller historien til mig. Jeg føler mig draget og opslugt og pisse irriteret over dine clif hangers! Damn you 😉

  Og her er jeg så, fredag aften, hverken: a) stander visen b) afhængig af Facebook eller c) netop vågnet fordi min telefon ringer, når du får e-mails (bare netflix nørd).. Og det tog mig ikke ét minut at bede om mail med nye historier.

  En fan er født! Og tak fordi du lærte mig at der findes andet end popsmarte blogs!

 • Mette K. Jensen
  Svar

  En kedelig aften på sofaen og jeg fik trykket lidt rundt på Facebook… Jeg ender med at læse din historie, og er med ét afhængig. Aldrig har jeg læst så hurtigt fordi det har været så spændende, men har nu heller aldrig været så skuffet hver aften, når der ikke var mere historie for i dag. Der har været flere gange hvor jeg desperat har scrollet ned i bunden af skærmen i frustration – “Han kan da ikke bare stoppe her?!”.

  Hver aften kl 23.34 har min telefon bippet, og så har jeg vidst at min godnathistorie var klar fra manden, som jeg føler jeg kender rigtig godt, men det gør jeg jo slet ikke!

  Og tak for at du ikke har gjort det så svært for en 20 årig tøs på vestkysten, at undvære sin kæreste der bor 200 km væk (ironisk når du startede med en idé om den store kærlighed i Miami) når hun er gået i seng alene.

  Tak – glæder mig til, at flere gode fortællinger følger.

 • Heidi Bluhme
  Svar

  Normalt falder jeg fra i så lange fortællinger, men den her var så livsbekræftende at jeg blev nødt til at læse den færdig!

 • Jonna Liv Jensen
  Svar

  Male Barbara Cartland <3

 • Lise Kaiser
  Svar

  Fantastisk skrevet! Kunne ej slippe, før end der ikke var mere tekst 🙂

 • Jill Albeck
  Svar

  Hej lige præcis som Heidi. Gider normalt ikke læse så lange historier. Men hold da op, det var så livsbekræftende at læse og holdt ud til sidst linie. Der burde være mange flere der sprang ud, eller begyndte at løbe 🙂 og tag lige chancer i livet.

 • Lotte Hedensted
  Svar

  Mega sjov fortæller, jo også en helt fantastisk historie.

 • Nikoline Christensen
  Svar

  Kunne slet ikke stoppe med at læse igen. Kunne mærke følelserne helt ned i maven. Super god fortæller!

 • Katrine Larsen
  Svar

  Jeg er hooked! Må have den sidste del af historien. Som at læse en vildt vildt god bog!

 • Ivana Mikić
  Svar

  Faldt tilfældigvis over historien og blev fuldstændig OPSLUGT! Fortællingen er fyldt med op og nedture, skrevet på en medrivende og sjov måde!

 • Andrea Dubberstein
  Svar

  Hold da op en historie! Fantastisk skrevet!

 • Frank Pedersen
  Svar

  Den sad lige i maven!

 • Janne
  Svar

  Jeg har ikke fulgt dig så længe, men jeg elsker at få en mail fra dig. Jeg tager mig selv i at sidde og smågrine over dine daglige komplimenter, imens jeg læser din gode historie. Du er et menneske, som spreder lyse hos andre! Tak! 🙂

 • Berith Montin Sørensen
  Svar

  Jaja, det er indrømmet, jeg er hooket! Hold nu op hvor du skriver levende, og jeg tager mig selv i, at falde fuldstændig ind i historien og glæde mig vildt til næste afsnit.

 • Sofie Ramy Corfitsen
  Svar

  Dine vendinger er fantastiske! Jeg ligner jo en idiot når jeg sådan sidder og griner i toget! Det du skriver om giver nogle gode sommerfugle i maven! 🙂

 • Chelina
  Svar

  Din historie var stærkt vanedannende…. Elsker at få mail om at “nu er der et afsnit mere klar”. OG de der komplimenter man får ned på vejen! 🙂

 • Marie RS
  Svar

  Der røg mit fokus lige fra alt der hedder lektier, pligter og ikke mindst fra dværg papegøjen, som nu er yderst utilfreds… NØJ en historie! Den giver sommerfugle i maven af bare spænding, og en form for bekræftelse (??) Glæder mig til læse meget mere.

 • Michelle Korsgaard
  Svar

  Fantastisk skrivemåde. Du kan sq gøre alt spændende. Tak for indlevelsen.

 • Cecillia Winkler
  Svar

  Jesper – du er sgu en ven af folket! Du er bare dig! Ærlig, en gentleman og humoristisk! Gid champagne og lykken tilsmiler dig.

 • Jane Vallentin
  Svar

  Jeg elsker når nogen kan give mig sommerfugle i maven med en historie, der ikke engang er min egen … og få mig til at le!! Du er en skat ♥

 • Leo
  Svar

  Nu holder du! Jeg havde besluttet, at jeg måtte afmelde dine mails (mest på grund af mangel på tid); men nu er det jo umuligt at slippe! Du skriver så underholdende og medrivende, at jeg fortsætter!! P.S.: Hvornår udkommer der en bog??

 • Marianne W
  Svar

  Ligger på et hotel værelse på Madeira og skal hjem i dag. Vil glæde mig til at komme hjem og lede efter alle de bøger jeg overhovedet kan finde fra dig.
  Du skriver så befriende sjovt, levende og ligetil!

 • Marianne Pedersen Skandshus
  Svar

  Skriv mere og længere, du må ALDRIG stoppe!!! Kan man reserverer din næste bog, som endnu ikke er udgivet??? For h…… Du er mega god 🙂

 • Marianne
  Svar

  Stop ALDRIG med at skrive! Skriv løs så blodet sprøjter ud under neglene. Jeg vil ha mer’ ganske enkelt. Jeg ønsker mig en ny bog skrevet af dig i julegave!

 • Thomas Grønnemark
  Svar

  Shit man en historie! Du har skrevet verdens første “unisex kærlighedsroman!” … jeg mener det!

 • Line Asta Wilkens-Linstrup
  Svar

  Jeg er fladet pladask for denne beretning! Jeg er fan!

 • Marija Müller
  Svar

  Du er jo eminent til at skrive! Det er virkelig sjovt og ægte! You have to write a new novel ASAP!

 • Camilla Sandemann
  Svar

  Synes absolut også du skal gøre noget mere i alt det DRAMA 🙂 Co-writer med Adam Price? Den serie vil jeg rigtig gerne se 🙂

 • Ann-Mette Lykke Skov
  Svar

  Det er i mødet med kærligheden at vi vokser som mennesker. Sikke et eventyr! Smukt.

 • Pia Nissen Tylak
  Svar

  Jesper, jeg køber alle dine bøger!

Leave a Comment

Har du noget på hjerte?

Så send mig en besked