Miami Chancen

Miami Chancen.

Paperback + Online

18 Kapitler

Om denne novelle

Miami Chancen er inspireret af virkelige hændelser, som udspillede sig i 2014. Den startede som uskyldige dagbogsopslag på min Facebook profil, som kun mine venner fulgte med i. Lynhurtigt udviklede det sig til at flere tusind fulgte med i den, ligesom ALT for Damerne, TV2 og Ekstra Bladet delte den på deres platforme. I løbet af 10 dage blev den læst af over en million mennesker og havde en overgang titlen som den mest læste historie hos ALT for Damerne... nogensinde.

Introduktion:

Jeg mødte hende på min daglige løbetur i Miami, hvor jeg var på ferie hos et vennepar. Hver morgen stod hun der bag glas gelænderet med hovedet trukket ind i hætten fra hendes badekåbe og kiggede ud over vandet.

Jeg glædede mig til at løbe forbi hende, fordi hun gav mine ben ekstra motivation til at løbe, og hjalp mig til at ranke ryggen og trække maven ind. Der var bare noget over en sommerferie flirt. Suset ved at møde mennesker du ikke ved om du nogensinde ser igen.

Men. Ligeså dragende hun var, ligeså mystisk var hun. For der var noget ved hendes udstråling, som virkede off. Hun var en virkelig flot kvinde, men hendes smil virkede træt, og hendes øjne var slukkede.

Alt i mig havde lyst til at stoppe op og snakke med hende, så det gjorde jeg selvfølgelig ikke. Jeg havde aldrig været typen, der gjorde sådan noget. 

Men før jeg vidste af det, så skabte livet nogle omstændigheder, der tvang mig til at træne mit slappe mod, og frygten for at blive afvist.

Fås også som paperback. Gå til shoppen

ADVARSEL: Omfattende brug af billedsprog og cliffhangere. Potentielt vanedannede, pulspåvirkende, humøropløftende, grinudbrydende, pandeklaskfremkaldende, indsigtsgivende og kærlighedstiltrækkende. Bivirkninger inkluderer ufrivillig trang til at begynde at løbe.
 1. Her ligger man!!! På sofaen med tæppet… Har glemt alt om mad, barn og mand fordi man støder ind i et åndssvagt blogindlæg….Nu fanget i en drøngod beretning om en tur til Miami, og en SMS……. Men jeg må vente til imorgen med at læse resten….Jesper!!!! IMORGEN!!!!!!!!!!! Er du ikke rigtig klog ? tak du skriver fantastisk. Og kom så med resten!

 2. Det er i mødet med kærligheden at vi vokser som mennesker. Sikke et eventyr! Smukt.

 3. Synes absolut også du skal gøre noget mere i alt det DRAMA 🙂 Co-writer med Adam Price? Den serie vil jeg rigtig gerne se 🙂

 4. Du er jo eminent til at skrive! Det er virkelig sjovt og ægte! You have to write a new novel ASAP!

 5. Shit man en historie! Du har skrevet verdens første “unisex kærlighedsroman!” … jeg mener det!

 6. Stop ALDRIG med at skrive! Skriv løs så blodet sprøjter ud under neglene. Jeg vil ha mer’ ganske enkelt. Jeg ønsker mig en ny bog skrevet af dig i julegave!

 7. Skriv mere og længere, du må ALDRIG stoppe!!! Kan man reserverer din næste bog, som endnu ikke er udgivet??? For h…… Du er mega god 🙂

 8. Ligger på et hotel værelse på Madeira og skal hjem i dag. Vil glæde mig til at komme hjem og lede efter alle de bøger jeg overhovedet kan finde fra dig.
  Du skriver så befriende sjovt, levende og ligetil!

 9. Nu holder du! Jeg havde besluttet, at jeg måtte afmelde dine mails (mest på grund af mangel på tid); men nu er det jo umuligt at slippe! Du skriver så underholdende og medrivende, at jeg fortsætter!! P.S.: Hvornår udkommer der en bog??

 10. Jeg elsker når nogen kan give mig sommerfugle i maven med en historie, der ikke engang er min egen … og få mig til at le!! Du er en skat ♥

 11. Jesper – du er sgu en ven af folket! Du er bare dig! Ærlig, en gentleman og humoristisk! Gid champagne og lykken tilsmiler dig.

 12. Der røg mit fokus lige fra alt der hedder lektier, pligter og ikke mindst fra dværg papegøjen, som nu er yderst utilfreds… NØJ en historie! Den giver sommerfugle i maven af bare spænding, og en form for bekræftelse (??) Glæder mig til læse meget mere.

 13. Din historie var stærkt vanedannende…. Elsker at få mail om at “nu er der et afsnit mere klar”. OG de der komplimenter man får ned på vejen! 🙂

 14. Dine vendinger er fantastiske! Jeg ligner jo en idiot når jeg sådan sidder og griner i toget! Det du skriver om giver nogle gode sommerfugle i maven! 🙂

 15. Jaja, det er indrømmet, jeg er hooket! Hold nu op hvor du skriver levende, og jeg tager mig selv i, at falde fuldstændig ind i historien og glæde mig vildt til næste afsnit.

 16. Jeg har ikke fulgt dig så længe, men jeg elsker at få en mail fra dig. Jeg tager mig selv i at sidde og smågrine over dine daglige komplimenter, imens jeg læser din gode historie. Du er et menneske, som spreder lyse hos andre! Tak! 🙂

 17. Faldt tilfældigvis over historien og blev fuldstændig OPSLUGT! Fortællingen er fyldt med op og nedture, skrevet på en medrivende og sjov måde!

 18. Jeg er hooked! Må have den sidste del af historien. Som at læse en vildt vildt god bog!

 19. Kunne slet ikke stoppe med at læse igen. Kunne mærke følelserne helt ned i maven. Super god fortæller!

 20. Hej lige præcis som Heidi. Gider normalt ikke læse så lange historier. Men hold da op, det var så livsbekræftende at læse og holdt ud til sidst linie. Der burde være mange flere der sprang ud, eller begyndte at løbe 🙂 og tag lige chancer i livet.

 21. Normalt falder jeg fra i så lange fortællinger, men den her var så livsbekræftende at jeg blev nødt til at læse den færdig!

 22. En kedelig aften på sofaen og jeg fik trykket lidt rundt på Facebook… Jeg ender med at læse din historie, og er med ét afhængig. Aldrig har jeg læst så hurtigt fordi det har været så spændende, men har nu heller aldrig været så skuffet hver aften, når der ikke var mere historie for i dag. Der har været flere gange hvor jeg desperat har scrollet ned i bunden af skærmen i frustration – “Han kan da ikke bare stoppe her?!”.

  Hver aften kl 23.34 har min telefon bippet, og så har jeg vidst at min godnathistorie var klar fra manden, som jeg føler jeg kender rigtig godt, men det gør jeg jo slet ikke!

  Og tak for at du ikke har gjort det så svært for en 20 årig tøs på vestkysten, at undvære sin kæreste der bor 200 km væk (ironisk når du startede med en idé om den store kærlighed i Miami) når hun er gået i seng alene.

  Tak – glæder mig til, at flere gode fortællinger følger.

 23. Ærlig talt, så har “de der blogs” aldrig sagt mig noget! Jeg har altid tænkt: sikke noget popsmart pjat… Men så faldt jeg over din historie, og jeg blev bare nødt til at læse mere!

  Det har været det skønneste pusterum i en travl periode, og jeg glæder mig dagligt over updaten fra min nye “ven”. For du skriver så man føler, at du kun fortæller historien til mig. Jeg føler mig draget og opslugt og pisse irriteret over dine clif hangers! Damn you 😉

  Og her er jeg så, fredag aften, hverken: a) stander visen b) afhængig af Facebook eller c) netop vågnet fordi min telefon ringer, når du får e-mails (bare netflix nørd).. Og det tog mig ikke ét minut at bede om mail med nye historier.

  En fan er født! Og tak fordi du lærte mig at der findes andet end popsmarte blogs!

 24. Tusind tak for en omgang inspirende læsning! Imponerende hvor livagtigt du formår at skrive og fortælle!

 25. Du skal blive ved med at skrive! Det er dagens højdepunkt når der kommer en mail med din historie i!

 26. Du skriver så fedt, bliv ved, jeg vil have mere… Er afhængig, det var det du ville og det du fik, fandme godt gået!

 27. For sulen da Jesper!! Skriv alle de historier du kan, vil, orker, gider, formår – jeg læser dem alle!
  Tak fordi du deler dit talent med os. Og tak for din entusiasme som spreder sig ud af dine mails. Det gør mig glad. Tommel-op og god weekend

 28. Sad og bladrede igennem dagens Facebook, og faldt over artiklen fra Alt for damer. Læser historien, og tænker, at han er sgu for blød til mig. Jeg kan dog ikke helt glemme det, som jeg har læst, så næste aften finder jeg artiklen igen, og finder ud af – i samarbejde med min hjerne – at jeg skal læse hvad der ellers bliver skrevet. Efter at have læst de første par afsnit tænker jeg, åhh neeej, jeg magter ikke en historie om det der frem og tilbage – been there done that. Men, er dog alligevel nysgerrig nok til at læse det næste afsnit, og næste, og næste. Nu har jeg hver dag liiige inden jeg skulle ud af døren læst dagens afsnit, og nu kan jeg ikke få nok!

 29. Tak for fantastisk læsning, man bliver fuldstændig draget, og smider alt man har i hænderne når et nyt kapitel bipper ind, selvom jeg normalt ellers er til krimier

 30. For dælen da! Har du overvejet om du er svaret på den mandlige udgave af det vi ynder at kalde “chicklit” som Sophie Kinsella, Jill Mansell, Keyes osv. Det kunne være forrygende at få flere af disse underholdende historier om livet set fra et mandligt synspunkt. Der er dømt hit litteratur siger jeg bare… altid med en dybere mening og perspektiv men serveret i humoristisk tone. Og du kære Jesper, du har det…keep going you are on your way …Please keep being brave enough to share!!!! 😉

 31. Som alle de andre kvinder, der kommenterer (evt læser) din historie……. er jeg total forelsket i det jeg læser – og i mere end en forstand. Også i min nye (gamle) kæreste (min første kæreste fra da jeg var 15 og nu er jeg 44). Det er så befriende at læse dine tanker om kærlighed og forelskelse som mand. I er jo lige så sindssyge som kvinder, når de er frustreret forelsket ha ha! Tak for små historier af stor betydning!

 32. Din fortælling er simpelthen helt fantastisk og din måde at beskrive på fangede mig med det samme. Ville elske at finde flere bøger fra dig i boghandlen. Super fed historie og tak for at dele den med os 😀

 33. Det er godt nok nervepirrende, du afbryder altid på de mest spændende steder 😀

 34. Shit-shit-shit, jeg kan næsten ikke vente på det næste afsnit! Har det fandme som en teenager der vil se vampyrfilm!

 35. Hvis du skrev historien som en bog, vil det være en bog man læste igen og igen og igen, sammetider med at man ikke ville kunne lægge den fra sig. Godt skrevet. 🙂

 36. Playing right into where you know you will get us – looove:) og jeg/vi lapper det i os…og så siger de kvinder er komplicerede ?

 37. Du burde skrive flere bøger! De ville blive årets bestseller! Bøger med din utrolig dårlige, men herlige humor… Jeg elsker den!

 38. Du har fuldstændig ret. Her sidder jeg en kold,mørk og regnfuld fredag aften og er havnet helt ufrivilligt på din hjemmeside. Hvad skete der dog lige der 🙂 Blev total opslugt af din historie. Ikke bare historien men din måde at skrive på er helt fantastisk let og glad. Læser aldrig blogs men blev lige fanget. Glæder mig til at læse mere.

 39. Og her ligger jeg kl 02.03 om natten efter at have ammet min datter, scroller som altid gennem facebook og bliver slugt af din historie. Kan da slet ikke vente på at få slutningen.
  Du har en fantastisk måde at fortælle på og vil, som de andre skriver, opfordre dig til at skrive en bog. Jeg er i hvert fald den første køber til den.

 40. Jeg er helt vild med din måde at skrive på. Det var ved et tilfælde at jeg faldt over din historie, og nu glæder jeg mig bare til at læse slutningen på hele din historie. Sikke en fantastisk måde du sætter ord på alle dine tanker og følelser…..og så humoristisk. Ja, du burde virkelig skrive en bog.

 41. Tak for en forrygende historie! Go-go forfatter-vejen! Kan kun tilslutte mig resten af stemmerne herinde: let, flydende sprog, meget visualiserende og dragende, sin (relative!) simplicitet til trods. Keep doin’ what you’re doin’! 🙂

 42. Har aldrig gidet læse en blog og aner ikke helt hvordan jeg kom ind på din, men jeg er nu blevet en blog læser…. Du skriver fantastisk medrivende, sjovt og dybt rørende ja alle de skrevne facetter er nået. Keep it comming.

 43. Allerførste gang jeg læser en bog fra dig og jeg er solgt – fandt herind gennem FB – og bare ‘labbede’ Miamihistorien i mig! Håber virkelig at finde mere fra dig snart i boghandlen – må have mere – en forfatter der kan beskrive situationer og følelser så man selv kan mærke dem, det er unikt!

 44. Normalt er jeg ikke til blogs, men jeg må indrømme, at jeg blev fanget af din historie (som jeg ved et tilfælde faldt over på FB.) Og jeg glæder mig til og læse slutningen i morgen. Jeg ville elske at købe en bog fra dig – jeg er sikker på den vil fange mig, igen 🙂

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Jesper Sylvester

Feeling inspired? Make it last longer by downloading "Even though it's hard it's worth it" statement as a stylish background image for your phone.