Skip to content Skip to footer

Storytellers

Siden 2015 har mine været et opløftende mødested og en ladestation, der minder os alle sammen om at gøre mere af det, der betyder.

Bag ethvert individ gemmer der sig en unik historie, som er værd at lytte til

GENKENDT er et stærkt inspirationsevent, hvor jeg - live og uden forberedelse - interviewer tilfældige publikummer om deres rejse for at blive den, de er i dag.

BAG ETHVERT INDIVID GEMMER DER SIG EN UNIK HISTORIE, SOM ER VÆRD AT LYTTE TIL

GENKENDT er et stærkt inspirationsevent, hvor jeg - live og uden forberedelse - interviewer tilfældige publikummer om deres rejse for at blive den, de er i dag.

BAG ETHVERT INDIVID GEMMER SIG EN HISTORIE, DER VENTER PÅ AT BLIVE FORTALT.

Når du har solbriller på, så kan du være hvem som helst. Du kan være Cool. Du kan være Kendt. Du kan være Kæk. Du kan være lige præcis den, du har lyst til at være. Og selvom andre tydeligt kan se dig, så skjuler solbrillerne stadig den del af dig, som gør mennesker i stand til at identificere dig.

Heldigvis er dine øjne synlige langt det meste af tiden, når du bevæger dig rundt i verden. Men det betyder ikke, at du også er synlig. Du kan nemlig gøre meget andet end at tage solbriller på for at afholde mennesker (og dig selv) fra at opdage, hvem du virkelig er. Det er bare ikke nødvendigvis noget, du gør bevidst.

Frem for solbriller har vi nemlig alle sammen fået et usynligt filter, som alt, hvad vi tænker og siger, kommer igennem. Når vi vurderer os selv. Når vi kommunikerer med omverden. Når vi drømmer.

Til GENKENDT LIVE inviterer jeg dig til at fjerne filtret for en enkelt aften, sammen med et helt rum af mennesker, der gør det samme. 

FÅ Event Updates

Reaktioner:

"Hold nu kæft hvor var det en fuldstændig vild oplevelse. Kuldegysninger og gåsehud. Big time! Du er jo SÅ skarp og genial! Jeg troede simpelthen ikke der fandtes nogen, som kunne forstå mig på den måde, og samtidig kunne sætte ord på det! Jeg er uendelig taknemmelig!"
- Maluna Fabrin
"Jeg tænkte at min historie var alt for kompliceret og svær at fortælle. Og hvis jeg fortalte den, ville det kun skade mig. Indtil jeg så begyndte at høre andres historie, og din måde at spille den tilbage til dem! Så fandt jeg ud af, at alle mennesker tror deres historie er kompliceret, men at du lynhurtigt formår at vikle den ud og gøre den til noget stærkt! Det er som om at et slør er taget væk fra mine øjne, og at jeg kan se det store billede meget mere tydeligt nu.
- Linda Andrews, X-Factor vinder
"Jespers evne til at sætte lys på lige netop dét der trænger til at lyse i mennesker er virkelig unik! Særligt alle de små sessioner oppe i stolen rørte noget i mig.​"

Alle historierne, og hvert menneske bag. Og så var det faktisk ret smukt at opleve ham, både blive rørt, men også at se klappen gå ned. Der ligger noget befriende i at intet og ingen er perfekt. Det elsker jeg. Han er virkelig eminent til at finde ind til den enkeltes unikhed. Det som gør os særlige. Via den historie vi hver især har, er der opstået gaver, som trænger til at blive delt med verden, så andre kan spejle sig i den, og blive inspireret til at opdage deres egen unikhed/gave.”

– Malue Hjortemark

"Det var en meget anderledes og fed måde at arbejde med sig selv på, og genial måde at skabe sammenhold. Det vildeste for mig var, at høre folks historier og se et mønster i dem alle. Vi er alle mennesker og ikke en af os går fri for udfordringer. Jeg vil prøve meget mere at sætte pris på livets udfordringer. For det er jo der vi udvikler os og bliver unikke . Det er en helt vild fed følelse at have."
- Majken S. Clemensen
"Det var SÅ interessant at se andres reaktion på min historie! Specielt alle de dele jeg faktisk havde glemt (måske bevidst), men som din proces fik mig til at fortælle. Det viste sig jo selvfølgelig at være det, som andre synes var allermest interessant! Det er virkelig ikke noget, som jeg kunne have tænkt mig til! Den læring havde stor værdi for mig. Jeg skal virkelig være opmærksom på ikke at censurere mig selv!"
- Bente Rosaline Sommer
"De mange personlige historier på scenen, havde kæmpe stor indvirkning på mig!"

“Det sætter tyk streg under, hvor stærkt et virkemiddel det er, når vi tør fortælle og tro på den styrke vores historie har. Seminaret hjælper også mennesker med at finde frem til, hvordan deres liv, egne erfaringer og oplevelser kan revolutionere deres kommunikation med deres kunder eller kommende arbejdsgiver. At opleve hvordan hver enkelt historie jeg hørte gjorde mig i stand til at forstå og relatere til personen, og hvorfor personens budskab var unikt. Jeg fik i hvert enkelt tilfælde lyst til at deltage/købe produktet/ydelsen. Det var virkelig tankevækkende.”

– Jesper Dalsgaard

"De personlige historiefortællinger var som magi! Det der skete i den enkelte, mens du tog dem i hånden og førte dem på en rejse ind i sig selv, var overvældende og utroligt smukt. Jeg kunne se, hvordan mennesket foran dig, ikke bare gav sig hen til dig, men til sig selv. Lige der var magien. Den kærlighed du ser mennesker med, er jo fuldstændig ude af denne verden!"
- Louise Ilythia
"Hvis du trænger til et vedvarende selvtillidsboost, så er Jesper den helt rette at gå til!"

“Han kan på samme tid se gennem al tågen – og hjælpe én til at blive skarp på at formulere præcis HVAD der gør én speciel! Det, som har gjort den største forskel for mig er, at det er blevet så super enkelt! I stedet for at fokusere på mine kursusbeviser og laaange uddannelser, skal jeg (bare!) stå ved min originalitet, og det jeg er naturligt draget hen imod!”

– Mette Bo

"Jespers energi, autenticitet og pointer når helt ned til bagerste række! Det rørte mig, at dét rum der blev skabt af hans uhøjtidelighed, fik samtlige skønne mennesker, der deltog, til at skrælle facaden af og fandt modet til at dele. Mig selv inklusiv. Hans måde at gøre det tydeligt og klart, at ens egen historie, bevæggrunde etc. er pejlemærker til at lære os, hvad vi skal dele med verden,og hvad vi er skabt for, giver så meget mening og et helt andet perspektiv at betragte min situation ud fra."  
- Signe Find
"Live interviews med deltagere på scenen, hjalp mig til at mærke pointerne på egen krop. At jeg var så heldig at få lov at sidde i den varme stol én af gangene, gjorde bare udbyttet endnu stærkere for mig. Du var eminent til at formidle budskabet på en enkel måde, og så følte jeg mig tryg og virkelig godt tilpas i dit selskab."
- Tina Scherling
"En gave for livet er, hvad det her var. At finde de (u)bevidste menneskelige gaver som jeg indeholder, og hvordan jeg kan give dem videre til mine børn, venner, familier, kunder og "verden". At finde ud af hvor vigtig jeg og mine erfaringer er for mig og andre. Det bliver klart hvor mange fantastiske erfaringer livet har givet os og der er brændstof og livgivende næring til andre."
- Zitta de Fries
"Du kunne se noget, jeg ikke selv kunne få øje på! Noget som har gjort, at jeg for første gang føler, at jeg virkelig kan eje mit “geni” nu. Endelig følger jeg, at jeg kan stå stærkt som den jeg er, og med de ting jeg kan. Du kan virkelig finde guldet i alt, hvad mennesker kan og er, og pakke det sammen på en genial måde, så det skaber maks værdi for os selv og andre!"
- Malouna Charlotte Meyer
"Historierne, der kastede lys på menneskers bevægelsesgrundlag for at starte deres projekt/virksomhed, fik mit hjerte til at smelte! Det der tilsløret facade filter forsvinder, og menneskers fordomme omkring diverse person- og jobtyper neutraliseres – lige så snart at vi tør være sårbare og fortælle vores personlige historie."
- Katja Jacobsen
"Jeg er mindblown over Jespers indføling og evne til at se og sætte ord på det, jeg ikke selv kunne. Alting bliver pludselig så enkelt, autentisk og ligetil! Hans enormt kvikke hjerne og multi-fintfølende intuition kører i top-speed og fanger alle de små detaljer, som jeg fuldstændig havde glemt!"
- Mathilda Yokelin
"Hvis du ønsker at få en forrygende dag med Jesper og få bevidsthed om hvilke elementer der er super vigtige at kende, hvis du vil skabe et liv og business med hjertet, så er det her sagen. Jesper walks his talk og underviser med skøn og skør energi krydret med personlige historier."
- Anja Møller Jensen
"Det er SPOT ON, dybt relevant og smittende. TAK, det er en vigtig forskel du gør, hvor du viser vejen for mennesker, i at gå deres egen vej. Opmuntrer og inspirerer os til at være os selv, større kan det ikke være – og du gør det godt."
- Cecilie Haldbo Gredal
"At fortælle sin historie gav virkelig stor indsigt i ens eget liv og den mission jeg føler jeg er på - og så i et miljø, der var trygt og med dig som verdens bedste guide."
- Anders Jensen
"Du gjorde mig virkelig bevidst om at gå efter det, jeg elsker allermest. Det var så bekræftende og sandt at høre din måde at tænke ens livsformål!"
- Ditte Magtengaard
"En engasjert og levende inspirator og lærer innenfor personlig branding og selvutvikling. Helhetlig tilnærming og filosofi. Virkelig rette mann om du vil være utradisjonell, jobbe med din passion og ikke bare starte noe du egentlig ikke gløder for."
- Maria-Bernadette Meyer
"Jeg blev vildt interesseret i en person (en case på scenen) og et fagområde, som ellers ikke har den helt store relevans for mig - alene pga. den måde hans historie blev åbnet op lag for lag. Tror virkelig mange vil kunne få glæde af at blive bedre til at fortælle deres historie!"
- Cathrine Herskind
"Det gjorde stort indtryk på mig, at alle de historier vi hørte inklusiv din historie, handlede om hvordan mennesker havde brugt modgang til noget positivt. Så modgangen bliver et afgørende vendepunkt og en drivkraft. Det kunne jeg relatere til min egen historie - både i forhold til min virksomhed men det er jo en styrke vi kan bruge i alle livets afskygninger. Og så fik jeg øjnene op for, hvordan ens historie har positiv betydning af tillid i sælger-køber-forholdet."
- Pia Mortensen

All the latest news and creative articles are available at our news portal to encourage inspiration and critical thinking.

AxiomThemes © 2022. All Rights Reserved.