Spørgsmål & Svar

Til de nysgerrige, de introverte og kontrol freaks

Ehm. Ja. Det er muligvis det bedste spørgsmål: 

  • Der kommer iværksættere, igangsættere og idemagere.
  • Der kommer klimaforkæmpere, forandringsskabere og løsningsopfindere.
  • Der kommer multipassionister, frihedsarktiekter og livseksperimentører.
  • Der kommer veganere, vegetarerer og dem, der bare skærer ned på kød.
  • Der kommer humanister, optimister og idealister.
  • Der kommer danskere, nydanskere og expater.
  • Der kommer spirituelle, religiøse og ateister.
  • Der kommer søgende, opsøgende og nysgerrige. 
  • Der kommer introverte, ekstroverte og gadekryds mellem dem begge.
Som du kan se, så kommer der (helt vildt) mange spændende mennesker. 
 
Hvad og hvem de er, er forskelligt. Men de har alle det til fælles, at de har et godt hjerte. Og go’ humor!

Så er du ikke alene. Faktisk kommer de fleste alene. Det er grunden til de kommer! Derfor er der også en utrolig åben stemning, og alle kommer naturligt i snak med hinanden. 

Herudover, så er det en af de primære grunde til, at vi holder quiz i starten. Der lærer du en masse at kende. Herudover, hvis du kommer senere, vil der være løbende “meet & greet”, hvor alle bliver bedt om at sige HEJ til 3 nye mennesker. 

Jeg sender også tips ud op til fredagsbaren om, hvad du kan gøre for, at undgå og komme til at stå og flagre 🙂

Så er du ikke alene. Faktisk kommer de fleste alene. Det er grunden til de kommer! Derfor er der også en utrolig åben stemning, og alle kommer naturligt i snak med hinanden. Hvis du vil være 200% sikker på, at du ikke kommer til at stå og flagre, så kom fra starten, hvor der afvikles quiz.

Det bestemmer du helt selv. Fra starten er der rigtig meget fokus på brobygning og networking. Hvis du kommer senere, så vil musikken være skruet lidt højere op og en mere klassisk fredagsbar stemning. Så afhængig af hvad du har lyst til/brug for, så er det helt op til dig.

Så skal du da komme alligevel. Bare rolig, du bliver ikke bedt om at gå rundt og give hånd til alle, som var du havnet til en konfirmation. Der er rig mulighed for at lære nye mennesker at kende, gennem de efterfølgende meet & greet’s. 

Det er fortroligt.

Hvis du tager dem med for, at de kan indgå selvstændigt i fredagsbaren, then be my guest. Hvis det er fordi, du mangler pasningsmulighed, og du bare påtænker at lænke vedkommende til en iPad, så er der helt sikkert et andet sted, der er mere egnet til det 😀  Idéen med fredagsbaren er at give dig et frirum – også fra rollen som forældre.

Det afhænger af stedet, men oftest ja. Kig efter det i beskrivelsen til det enekelte arrangement.

Nej. Det er ikke tilladt selv at medbringe mad eller drikke.

Nej. Det er ikke en fredagsfest. Formålet er at gøre det let for dig, at tale sammen med andre og møde nye mennesker.

Det er dog stadig en fredagsbar og ikke et hvilehjem. Vi kan sagtens finde på at skrue lidt ekstra op for musikken om aftenen, og endda også invitere en DJ i ny og næ

Så aflyser jeg arrangementet! 

Hva’? Skal jeg ikke aflyse det? 

Nå, men så skal du som minimum bare give mig besked. Det er vigtigt, fordi det betyder noget for planlægningen. Hvis der har været betalt entre, så tilbyder jeg heller ikke refundering, men du er mere end velkommen til at overdrage muligheden til en anden.

Så aflyser jeg arrangementet! Hva’? Skal jeg ikke aflyse det? Nå, men så skal du som minimum bare give mig besked. Det er vigtigt, fordi det betyder noget for planlægningen. Hvis der har været betalt entre, så tilbyder jeg heller ikke refundering, men du er mere end velkommen til at overdrage muligheden til en anden.