Fredagsbar: Bagtanken

Fredagsbar

Formålet med mine fredagsbarer er ganske enkelt, at skabe et opløftende mødested og en ladestation, der minder os alle sammen om at gøre mere af det, der betyder noget.

Jeg startede med at holde fredagsbarer tilbage i 2015, fordi jeg kender så ufattelig mange spændende mennesker. Og fordi der er så mange spændende mennesker, der kender mig, men som jeg endnu ikke har mødt!

Derfor besluttede jeg – sådan lidt spontant (typisk mig!) – at arrangere en fredagsbar. Hvem kunne sige nej til det? 

Jeg sende invitationen ud med 2 ugers varsel, og krydsede fingre for, at der ville komme 30. Der kom 300. Og de ville alle sammen have, at jeg gjorde det igen!

Siden er det blevet til 100+ fredagsbarer rundt om i Danmark, der er blevet besøgt af 7.000+ mennesker.

Menneskelige møder i virkeligheden

Et møde med et menneske i virkeligheden, er langt mere værd end 50 digitale forbindelser, du aldrig har mødt. Det er nemlig i det fysiske møde, at værdifulde samtale udvikler sig, minder skabes og ægte relationer. Det kræver bare, at isen brydes. Hvilket bringer mig til det næste…

Naturlig Networking

Det fysiske møde, og det at opsøge nye mennesker er dog ikke noget, særlig mange er vant til. Det er en slap muskel, som kun er blevet slappere i den digitale tidsalder. Det er grunden til, der er indarbejdet en masse “brobyggende” aktiviteter. Til sammen, så gør de det lettere og mere naturligt at komme i kontakt med hinanden. Hvad den kontakt skal eller ikke skal, ja det finder du først ud af efter du har deltaget.

FRI FOR KASSER

Der er ikke bestemte aldersgrupper, køn, arbejdsformer, tilhørsforhold eller særlige interesser, som dominerer mine fredagsbarer. Det hele er blandet, fordi det er i mødet med forskellighed jeg selv er blevet mest inspireret. Til gengæld har alle det til fælles, at de er sultne på livet og optaget af få mest ud af det – på en bæredygtig måde.

Jeg hedder Jesper Sylvester

Feeling inspired? Make it last longer by downloading "Even though it's hard it's worth it" statement as a stylish background image for your phone.