Fredagsbar: Andres oplevelse

Andres Oplevelse

(Ubestukkede) Reaktioner og Spontane Udbrud

"Jeg kom først efter kl. 19, men det var et super hyggeligt arrangement og jeg var glad for at det var et arrangement med fokus på at netværke og snakke sammen. Jeg synes det var rigtig fint at musikken ikke var så høj, at man var nødt til at råbe til hinanden. Jeg vil helt sikkert gøre mit bedste for at komme igen en anden gang!"
- Nina Lenstrup
"DET var fedt. Dejligt at tale med en masse rare mennesker. Lad der snart blive fredagsbar igen."
- Jesper Jensen
"Super initiativ! Præsentationsrunden var en rigtig god ide, som brød barriere og åbnede op for kreativ kommunikation! Tak for setup og de smukke omgivelser - glæder mig til næste fredag".
- Robbin Peer Zenius Johansson​
"Yay, tusind tak for i går! SÅ hyggeligt!! Jeg synes præsentationsrunden fungerede SUPER godt. Jeg glæder mig til næste gang!"
- Mette Maria Terp
"Det var virkelig godt. Og jeg NØD at høre på folk, der fortalte om tre ting, de synes var spændende at tale om. Hvor var der mange spændende emner. Desuden var det fedt at alle var så åbne og imødekommende. Det var nemt at sætte sig ved en ny ven."
- Josefine Jack Eiby
"Det var en rigtig god oplevelse! Dejlig, åben og inkluderende stemning; lutter smil og søde, åbne mennesker. Fra det øjeblik jeg kom indenfor, blev jeg taget hjerteligt imod og jeg fik talt med flere i løbet af aftenen og udvekslet inspirerende historier, tilbudt hjælp med start/netværk m.v. Skønt!! Lige så skønt var det at møde dig "live" Jesper og kramme både goddag og farvel. Næste gang må jeg komme og gå nogle flere gange!!"
- Lotte Rigmor Jung
"Fedt at møde dig og resten af ildsjælene. Du har gjort en forskel for både mig og Aarhus! Vi ses næste gang - så vil jeg sætte lidt mere end et par timer af - det var tydeligvis alt for lidt!"
- Susanne Kummerfeldt
"Tak for en fantastisk eftermiddag/aften! Det blev til nogle meget intense timer, med spændende ildsjæle. Jeg fik så overvældende meget ud af det, gode råd, henvisninger, indsigter, inspiration og positiv energi!"
- Pia Lajer
"Fantastisk aften - Sammen kan vi ændre verden / gøre den endnu mere fantastisk!"
- Anders Jensen
"Tak for i går 🙂 Yderst interessant koncept! Det var vildt at se så mange spændende ildsjæle og fin tale du holdt Jesper. Jeg var egentlig ikke i mingle humør, men havde trods det, den mest interessante samtale længe Så tak for det! Kommer gerne igen."
- Jeanette Lyng
"Tak Jesper for at skabe en fantastisk ramme for et smukt møde mellem passioneret mennesker!"
- Robert Rolfsted
"Har bare lyst til at give dig en thumbs up for dine fredagsbarer. Det er fantastisk at opleve den efterspørgsel så mange af os har, på meningsfyldt samvær. Allerede for 6-7 år siden havde jeg en drøm om at lave et sted for denne slags møder. Et sted, hvor man vidste at man altid kunne smutte ned og møde ligesindede. Så at se det tage form på forskellige måder rundt om, gør mig bare glad!"
- Martine Grandjean
"Jeg var stor fan af præsentations runden, det var hyggeligt, gav mening, og var en rigtig god måde at møde andre."
- Sørine Kristensen
"Jeg mødte mange fremmede, som nu er bekendte og jeg mødte bekendte, som jeg nu anser som venner. Det er utroligt, hvordan man hver gang møder lige præcis dem, som har samme mission som én selv, eller som har fundet måder at brede de gode budskaber - til stor inspiration! Findes der en bedre måde at feste på?? Ikke for mig!"
- Annabella Alnafussie
"Tak fordi du bygger broer mellem mennesker!"
- Mark Christensen
"Super skønt og skøn stemning. Og du havde et vidunderligt nærvær. Lækre lækre mennesker over alt. God tryg måde at "gå i byen på" og lærerigt. Jeg fik flere aha oplevelser gennem alle boblerne. Du er super inspirerende. Tak!"
- Christina Hedegaard Jørgensen
"Tusind tak for den skønneste aften. Fantastisk måde at møde gamle venner, nye bekendte og kommende venner på. Rigtig hyggeligt sted med god atmosfære."
- Lise Egebjerg
"Ja tak for nogle skønne timer. Så fantastisk energi der er blandt jer mennesker! Er totalt ladet op og har hørt om en masse fede projekter og tanker. Tak fordi I er der alle sammen og for de skønne samtaler. Håber vi ses igen enten til mere ildsjæle fredagsbar eller i andre sammenhænge."
- Krestine Christensen Hansen
"Tak for en super hyggelig aften! Super initiativ..! Ballonhat og en masse nye bekendtskaber.. What's not to like?"
- Kate Mohadjer
"Tak for en fantastisk aften. Så dejligt at du tager initiativ til det, så vi andre kan få mulighed for at kramme dig til du går i krampe, men også fordi det giver mulighed for at møde helt nye, skønne mennesker."
- Anja Damgaard Lind
"Tommelfinger op herfra! Behageligt øm i ørene og hæs i stemmen af at lytte og snakke med spændende mennesker."
- Theodor Klostergaard
"Jeg takker for en skøn aften i sprudlende inspirerende selskab. Så dejligt at se velkendte ansigter igen og dejligt at se nye glade ansigter også. Glæder mig til næste gang. Tak for initiativ Jesper Sylvester"
- Helle Lina Solbaak
"Det var SÅDAN en fin og fun oplevelse! 70% skønne tidssvarende kvinder og 30% meget engagerede hanner og alle som én med hjertet på rette sted. Overvejer nu at tage til Fredagsbar om 14 dage i Aarhus, da jeg ikke kan vente til den næste i Kbh!"
- Mikael Kaiser
"Det var bare et på alle planer totalt labert arrangement, labre mennesker, laber stemning."
- Rebekkah Leve
"Tak for et super godt initiativ og skøn eftermiddag/aften. Jeg er ikke så modig til den her slags, så jeg havde kun afsat 30 minutter. Jeg endte selvfølgelig med at blive der i 4 timer! Skønne lokaler, fantastiske mennesker og super energi!"
- Birgitte Birk Petersen
"Tak for en fantastisk dag/aften Jesper! Fedt at møde så mange passionerede mennesker med noget på hjertet."
- Niels Reib
"Tak for det kæmpestore benarbejde! Det var mega hyggeligt... Og hvor ærgerligt vi ikke lige nåede omkring hinanden. Jeg endte med at blive opslugt i et møde med en anden ildsjæl. Vi blev i øvrigt enige om, at vi er for dårlige til at stoppe og nyde det, vi har gjort. Tak for at hjælpe os til at se det!"
- Diana Sommer

Jeg hedder Jesper Sylvester

Feeling inspired? Make it last longer by downloading "Even though it's hard it's worth it" statement as a stylish background image for your phone.

My Cart Close (×)

Din kurv er tom
Browse Shop