Spørgsmål & Svar

Til de nysgerrige, de introverte og kontrol freaks

Ehm. Ja. Det er muligvis det bedste spørgsmål: 

  • Der kommer iværksættere, igangsættere og idemagere.
  • Der kommer klimaforkæmpere, forandringsskabere og løsningsopfindere.
  • Der kommer multipassionister, frihedsarktiekter og livseksperimentører.
  • Der kommer veganere, vegetarerer og dem, der ikke kan finde en label.
  • Der kommer humanister, optimister og idealister.
  • Der kommer danskere, nydanskere og expater.
  • Der kommer spirituelle, religiøse og ateister.
  • Der kommer søgende, opsøgende og nysgerrige. 
  • Der kommer introverte, ekstroverte og dem, der stadig har til gode at finde ud af, hvad det betyder
Som du kan se, så kommer der (helt vildt) mange spændende mennesker. 
 
Hvad og hvem de er, er forskelligt. Men de har alle det til fælles, at de har et godt hjerte. Og go’ humor!

Det er meget(!) forskelligt. Lige fra starten af puberteten til  slutningen af tresserne (Hej Mor!). Okay, overdrivelse fremmer ikke forståelsen her. Mit ukvalificerede bud er, at gennemsnitsalderen er 30-40 år. 

Det er meget(!) forskelligt. Lige fra starten af tyverne til slutningen af halvfjersserne. Ja! Og vores erfaring er, at det er en af de stærke ting ved, at samle mennesker omkring holdninger. Så er der nemlig altid noget, at tale med alle om.

Så er du ikke alene. Faktisk kommer de fleste alene. Det er grunden til de kommer! Derfor er der også en utrolig åben stemning, og alle kommer naturligt i snak med hinanden. Hvis du vil være 200% sikker på, at du ikke kommer til at stå og flagre, så kom fra starten, hvor der afvikles quiz.

Så skal du komme alligevel. Der er stadig rig mulighed for at lære nye mennesker at kende, gennem de efterfølgende præsentationsrunder.

Så skal du da komme alligevel. Bare rolig, du bliver ikke bedt om at gå rundt og give hånd til alle, som var du havnet til en konfirmation. Der er rig mulighed for at lære nye mennesker at kende, gennem de efterfølgende meet & greet’s. 

Det er fortroligt.

Hvis du tager dem med for, at de kan indgå selvstændigt i fredagsbaren, then be my guest. Hvis det er fordi, du mangler pasningsmulighed, og du bare påtænker at lænke vedkommende til en iPad, så er der helt sikkert et andet sted, der er mere egnet til det 😀  Idéen med fredagsbaren er at give dig et frirum – også fra rollen som forældre.

Det afhænger af stedet, men oftest ja. Kig efter det i beskrivelsen til det enekelte arrangement.

Nej. Det er ikke tilladt selv at medbringe mad eller drikke.

Ja… Nej! Selvfølgelig skal du ikke det. Det er op til dig. Nogle steder findes der alkoholfrie alternativer. Alle steder findes der (soda)vand, kaffe og te i baren.

Nej. Det er ikke en fredagsfest. Formålet er at gøre det let for dig, at tale sammen med andre og møde nye mennesker.

Men det betyder ikke, at det er et hvilehjem. Vi kan sagtens finde på at skrue lidt ekstra op for musikken om aftenen, og endda også invitere en DJ i ny og næ

Så aflyser jeg arrangementet! Hva’? Skal jeg ikke aflyse det? Nå, men så skal du som minimum bare give mig besked. Det er vigtigt, fordi det betyder noget for planlægningen. Hvis der har været betalt entre, så tilbyder jeg heller ikke refundering, men du er mere end velkommen til at overdrage muligheden til en anden.