Drømmefangeren

En journal og commitment værktøj, der hjælper dig til at forfølge flere af de ting, som kalder på dig!

Er det en gave? Så få den pakket ind

JOURNAL & commitment tool

Drømmefangeren

Hvad kalder på dig? Vi har alle sammen noget indeni os, som bliver ved med at kalde. Tanker og visioner, som lige meget hvad der eller sker, altid er med os. Det er ikke tilfældigt. Jeg tror på, at det er livets måde at fortælle os, hvorfor vi er her.

Uanset om det er en stor drøm eller mange små, så er der en vej vi skal gå og nogle ting vi skal gøre, for at de går fra vores hoveder og bliver til virkelighed. 

Det er derfor jeg har skabt Drømmefangeren.

Her får du et ugentligt opløftende ritual, hvor du automatisk holder fokus på det vigtige, planlægger små (og store) skridt for at komme tættere på det og hele tiden fejrer dine fremskridt. 

Sider: 180・ISBN: 978-87-997986-2-9・FORMAT: Paperback

ANMELDELSER:

★★★★★

Hvor er alting bare så lækkert og dejligt gennemtænkt! Hele konceptet, det du skriver, din energi, design, farver, lyd, de små overraskelser og alle tankerne bag!

Anne Præstegaard

★★★★★

Formidabel. Jeg er meget positivt overrasket over, hvor simpel den er. Det giver jo super god mening, og så er det overskueligt.

Henrik Hansen

★★★★★

Jeg elsker den! Det er lige hvad jeg har brug for til at få fokuseret på det jeg gerne vil. Og så er den skide smart lavet!

Lærke Karlsen

Læs flere anmeldelser →

"Great things are done by a series of small things brought together"

Det ugentlige ritual

1. DEDIKATION

Du starter altid med at tune ind på din drøm, vision eller mål og skaber klarhed omkring hvad du vil. For på den måde at gøre det lettere for loven om tiltrækning at sende dig det, du har brug for.

2. MOMENTUM

Herefter planlægger du de vigtige store og små skridt, som du committer dig til at tage i den kommende uge. De kontinuerlige indsatser vil hurtigt opbygge momentum, og bringe dig hurtigere frem.

3. MOTIVATION

For at sikre, at du hele tiden føler dig motiveret til at tage de vigtige skridt, så skal du også definere nogle kortsigtede gulerødder, som du bruger til at fejre dig selv og dine fremskridt. 

I journalen bliver du guidet i gennem de 3 elementer og får en større forståelse for, hvorfor de til sammen virker så godt.

Her er hvad Du får:

  • En detaljeret beskrivelser af hver af de 3 elementer i ritualet, og hvorfor de virker
  • 52 ugers journal til at følge dine fremskridt
  • Et prioriteringsskema, som sørger for du når det hele – bare ikke samtidig
  • Tips og smarte tools til at sikre, at du får udrettet mere og ikke bliver forstyrret
  • Mulighed for at modtage påmindelser, peptalks og inspiration via mail
  • Adgang til et lukket online commitment community (kommer i 2021)

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why"

Jeg hedder Jesper Sylvester

Feeling inspired? Make it last longer by downloading "Even though it's hard it's worth it" statement as a stylish background image for your phone.