Kapitel 7:
Jeg er sådan en nybegynder

Hun giver mig sit nummer? SIT NUMMER! Jeg vendte mig om og kiggede op på hende, imens jeg forsøgte at virke fuldstændig fattet og cool.

Som en cowboy i en pistol duel hev jeg lynhurtigt telefonen ud af min armholder og svarede: “JA! Det vil jeg rigtig gerne!” Hun sagde telefonnummeret højt, imens jeg skyndte mig at taste, i tilfælde af hun skulle nå at fortryde undervejs!

“Så kan vi måske mødes og sludre en dag, inden du rejser. Det kunne være rigtig hyggeligt. Og så behøver jeg ikke stå her i badekåbe og føle mig forlegen over måden, jeg ser ud på,” sagde hun, imens hun hev hætten op over hovedet, gemte sig i den og smilede.

“Åh, det kunne være superhyggeligt. Det vil jeg rigtig gerne. Men bare lige så vi er enige, så har du altså stoppet en tilfældig løber, som du ser ud nu. En løber, som virkelig synes, du er flot!” sagde jeg, imens jeg rynkede panden op og ned og fortsatte: “TAK for nummeret! Vi snakkes ved!”

Jeg satte telefonen tilbage i armholderen og løb videre.

. . . 

Jeg løb lige akkurat så langt væk, at jeg var sikker på, hun ikke kunne se mig. Så stoppede jeg og kastede mig ned i sædet på den nærmeste bænk, imens jeg tog mig til hovedet.

Hvad fanden skete der lige der?

Jeg begreb simpelthen ikke, at det var mig, der netop havde udlevet det scenarie. At jeg lige havde givet pigen, som jeg havde følt mig draget af, et kys på kinden, og hun havde givet mig sit nummer.

Du kyssede hende på kinden!

Hende, som jeg havde været hunderæd for at gå op til af frygt for alverdens ting. Frygt for, hun ville afvise mig, frygt for ikke at kunne finde på noget at sige, frygt for, hun ringede efter security!

Men nej. Hun gav mig simpelthen sit telefonnummer.

Jeg havde det, som om nogen lige havde ringet og fortalt mig, at jeg havde vundet en trilliard. Jeg fattede det ikke. Jeg fattede ikke, at mine anstrengelser bar frugt så hurtigt og affødte en date! I Miami!

Efter nogle minutters trance rejste jeg mig op fra bænken og begav mig i løb tilbage til lejligheden. Men da jeg kom tilbage, gik det op for mig, at hun godt nok havde givet mig sit nummer, men at jeg slet ikke havde givet hende mit! Troede hun så ikke, jeg ville have det?

Åh, du er sådan en NYBEGYNDER!

Jeg skyndte mig at sende hende en besked, så hun med det samme havde mit også. Til min overraskelse nåede jeg dårligt at lægge telefonen fra mig, før hun svarede og spurgte, om jeg kunne lide friskpresset juice.

Selvfølgelig kan jeg det.

Fire minutter senere havde vi aftalt at mødes på en juicebar klokken 09:00 dagen efter.

Oh. My. GOD!

Kapitel 8: Hun var væk

Aftentilstand